Discover the PCG Difference!

PCG Clinical Service News
BackJuly 3, Uppsala, Sweden

Now Hiring: Projektledare

Join our team

PCG Clinical Services AB är ett CRO med huvudkontor i Uppsala. Företaget startade 2003 och vi är idag 40 anställda. PCG Clinical Services erbjuder tjänster inom bland annat projektledning, data management, biostatistik, medical writing och monitorering. Vårt egenutvecklade EDC-system, Viedoc, används i studier över hela världen.

PCG Clinical Services AB söker Projektledare

Som Projektledare koordinerar du aktiviteter inom data management, biostatistik och medical writing i våra kliniska projekt. Du har ett nära samarbete med både partners och kunder, samt planerar och driver dina projekt självständigt. Våra kunder är alltifrån små lokala bioteknikföretag till stora globala läkemedelsföretag vilket ger varierande arbetsuppgifter och projekt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från kliniska prövningar och projektledning, till exempel inom CRO eller läkemedelsindustrin. Du bör ha erfarenhet av och förmåga att skapa goda relationer med kunder. Du har högskoleutbildning inom naturvetenskap. Erfarenhet av data management, Viedoc eller andra EDC-system är meriterande.

Du kan arbeta självständigt och strukturerat, ta eget ansvar och ska ha lätt för att ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har mycket goda samarbets - och kommunikationsförmågor.

Vi erbjuder ett varierande, utmanande och stimulerande arbete i en grupp med andra projektledare. Vi har en flexibel och prestigelös atmosfär med många trevliga kollegor.

Vill du bli en av oss?

Skicka din ansökan senast 12 augusti 2018 till:
Enable JavaScript to view protected content.

Under sommaren har vi begränsad möjlighet att svara på frågor kring tjänsten, men skicka din ansökan eller dina frågor till mailadressen ovan så svarar vi så fort vi kan. Urval, intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske före ansökningstidens utgång.