Discover the PCG Difference!

PCG Clinical Service News
BackFebruary 15, Uppsala, Sweden

Now Hiring: Projektledare

Join PCG Clinical Services

PCG Clinical Services AB är ett CRO med huvudkontor i Uppsala. Företaget grundades 2003 och vi är idag ca 40 anställda. PCG Clinical Services erbjuder tjänster inom bland annat projektledning, data management, biostatistik, medical writing och monitorering. Vårt egenutvecklade EDC-system, Viedoc™, används i studier över hela världen.

PCG Clinical Services AB söker Projektledare


Vi söker en projektledare med goda kommunikationsfärdigheter för att driva EDC-orienterade projekt från vårt Uppsalakontor.

Som projektledare på PCG koordinerar du aktiviteter inom data management, biostatistik och medical writing i våra kliniska projekt. Du har ett nära samarbete med både partners och kunder, samt planerar och driver dina projekt självständigt. Att våra kunder är alltifrån små lokala bioteknikföretag till stora globala läkemedelsföretag ger varierande arbetsuppgifter och projekt.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet från kliniska prövningar och projektledning gärna från CRO eller läkemedelsindustrin, samt är duktig på att skapa goda relationer med kunder. Du har högskoleutbildning inom naturvetenskap. Eftersom majoriteten av våra kunder är internationella så är goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift, ett krav.

Erfarenhet av data management, Viedoc™ eller andra EDC-system är meriterande. Som person är du flexibel, initiativrik, strukturerad och serviceinriktad. Du är ödmjuk och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder ett varierande, utmanande och stimulerande arbete i ett växande och modernt företag.


Vill du veta mer om tjänsten kontakta:
Christopher Komujuni, Teamleader, Project Management Viedoc Trials:
Enable JavaScript to view protected content.
Är du intresserad, skicka din ansökan senast 2018-04-01 till:
Jonas Karlson, HR Business Partner:
Enable JavaScript to view protected content.

Intervjuer sker löpande.