Discover the PCG Difference!

PCG Clinical Service News
BackMarch 9, Uppsala, Sweden

Now Hiring: Medical Writer

Join PCG Clinical Services

PCG Clinical Services AB är ett CRO med huvudkontor i Uppsala. Företaget grundades 2003 och vi är idag ca 40 anställda. PCG Clinical Services erbjuder tjänster inom bland annat projektledning, data management, biostatistik, medical writing och monitorering. Vårt egenutvecklade EDC-system, Viedoc™, används i studier över hela världen.

PCG Clinical Services AB söker Medical Writer

Vi söker en Medical Writer för tillfälligt uppdrag, med möjlighet till förlängning. Eventuellt kan även arbete på konsultbasis vara aktuellt.

Som Medical Writer på PCG kommer du att arbeta med koordinering, skrivande, redigering och kvalitetskontroll av dokument för kliniska prövningar såsom kliniska studieprotokoll, säkerhetssummeringar, kliniska studierapporter samt vetenskapliga publikationer. Du kommer ha ett nära samarbete med våra projektledare och statistiker i dina projekt. Att våra kunder är alltifrån små lokala bioteknikföretag till stora globala läkemedelsföretag ger varierande arbetsuppgifter och projekt. Du kommer ha frihet när det gäller att planera ditt arbete.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet från arbete med kliniska prövningar från läkemedelsindustri, CRO, eller liknande verksamhet och har en högskoleutbildning inom naturvetenskap/medicin, doktorstitel är meriterande. Du är van att skriva och sammanfatta vetenskapliga dokument och att utvärdera information från statistiska analyser i form av tabeller och figurer. Eftersom en stor del av våra kunder är internationella och all dokumentation sker på engelska, så är mycket goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift, ett krav.

Som person är du flexibel, strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du är ödmjuk, har lätt för att samarbeta och besitter goda kommunikationsfärdigheter.

Vi erbjuder ett varierande, utmanande och stimulerande arbete i ett växande och modernt företag.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Anna-Karin Berg, Teamleader, Medical Writing, Enable JavaScript to view protected content.

Är du intresserad, skicka din ansökan senast 2018-04-01 till Enable JavaScript to view protected content.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens utgång.