Discover the PCG Difference!

PCG Clinical Service News
BackJune 19, Uppsala, Sweden

Now hiring: Biostatistiker

Be a part of PCG Clinical Services

PCG Clinical Services ABär ett CRO med huvudkontor i Uppsala. Företaget startade 2003 och vi är idag 40 anställda. PCG Clinical Services erbjuder tjänster inom bland annat projektledning, data management, biostatistik, medical writing och monitorering. Vårt egenutvecklade EDC-system, Viedoc, används i studier över hela världen.


PCG Clinical Services AB söker Biostatistiker

Som Biostatistiker är du ansvarig statistiker i våra kliniska projekt. Du deltar i planerings-, genomförande- och avrapporteringsfasen samt säkerställer att alla resultat levereras till kund med hög kvalité och i tid.

Du samarbetar med Projektledare, andra Statistiker, Programmerare och Medical Writers, samt har kundkontakter inom projekten. Du bidrar också i företagets förbättringsarbete med syfte att skapa så effektiva och säkra arbetsrutiner som möjligt.

Du har minst en MSc. i Statistik eller Matematisk Statistisk. Erfarenhet inom kliniska prövningar är meriterande och vi vill att du har kunskaper i SAS-programmering.

Du kan arbeta självständigt och strukturerat, ta eget ansvar och ska ha lätt för att ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har mycket goda samarbets- och kommunikationsförmågor.

Vi erbjuder ett varierande, utmanande och stimulerande arbete i en grupp med likasinnade statistiker. Vi har en flexibel och prestigelös atmosfär med massor av trevliga kollegor.

Vill du bli en av oss?

Skicka din ansökan senast 12 augusti 2018 till:
Enable JavaScript to view protected content.

Under sommaren har vi begränsad möjlighet att svara på frågor kring tjänsten, men skicka din ansökan eller dina frågor till mailadressen ovan så svarar vi så fort vi kan. Urval, intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske före ansökningstidens utgång.