Discover the PCG Difference!

PCG Clinical Service News
BackJanuary 22, Uppsala, Sweden

Now hiring: A Clinical Research Associate (CRA)

Be a part of PCG Clinical Services

PCG Clinical Services AB är ett CRO med huvudkontor i Uppsala. Företaget grundades 2003 och vi är idag ca 40 anställda. PCG Clinical Services erbjuder tjänster inom bland annat projektledning, data management, biostatistik, medical writing och monitorering. Vårt egenutvecklade EDC-system, Viedoc™, används i studier över hela världen.

PCG Clinical Services AB söker Clinical Research Associate (CRA)

Vi söker Clinical Research Associate med goda kommunikationsfärdigheter för att starta upp och monitorera kliniska prövningar, främst i Sverige men även Norge och Danmark.

Som CRA på PCG ansvarar du för att kontrollera att studien genomförs enligt ICH-GCP/ ISO 14155 samt gällande lagstiftning på dina kliniker. Du tar fram och skickar in ansökan till etikprövningsnämnd, Läkemedelsverket och Biobanken, informerar och tränar dina kliniker och kontrollerar deras insamlade data och läkemedelshantering. Arbetet innebär täta kontakter med läkare, sköterskor och annan involverad personal, som ex. projektledare från PCG. Arbetet kräver noggrannhet, flexibilitet, ett strukturerat och effektivt arbetssätt och innebär en del resande, främst inom Sverige. Körkort är ett krav.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet från kliniska prövningar, helst som CRA, och en naturvetenskaplig grundutbildning. Eftersom majoriteten av våra kunder är internationella så är goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift, ett krav. Vi ser gärna att du vill utvecklas inom arbetet och ta på dig större ansvar och fler arbetsuppgifter på sikt.

Vi erbjuder ett varierande, utmanande och stimulerande arbete i ett växande och modernt företag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta:

Johanna Sundberg, Director Clinical Operations: Enable JavaScript to view protected content.

Är du intresserad, skicka din ansökan senast 2018-03-01 till:
Jonas Karlson, HR Business Partner:
Enable JavaScript to view protected content.

Intervjuer sker löpande.