Discover the PCG Difference!

PCG Clinical Service News
BackJuly 19, Uppsala, Sweden

Now Hiring: Medical Writer

We are Hiring

PCG Clinical Services ABär ett CRO med huvudkontor i Uppsala. Företaget startade 2003 och har expanderat stadigt sedan starten; vi är idag ca 60 personer. PCG Clinical Services erbjuder tjänster inom bland annat projektledning, data management, biostatistik, medical writing och monitorering. Vårt egenutvecklade EDC-system, Viedoc, används i studier över hela världen.

PCG Clinical Services AB söker Medical Writer

Vi söker en Medical Writer med goda kommunikationsfärdigheter till vårt Uppsalakontor.

Som Medical Writer på PCG kommer du att arbeta med koordinering, skrivande, redigering och kvalitetskontroll av dokument för kliniska prövningar såsom kliniska studieprotokoll, säkerhetssummeringar, kliniska studierapporter samt vetenskapliga publikationer. Du kommer ha ett nära samarbete med våra projektledare och statistiker i dina projekt.

Att våra kunder är alltifrån små lokala bioteknikföretag till stora globala läkemedelsföretag ger varierande arbetsuppgifter och projekt. Du kommer ha frihet när det gäller att planera ditt arbete.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet från arbete med kliniska prövningar från läkemedelsindustri, CRO, eller liknande verksamhet och har en högskoleutbildning inom naturvetenskap/medicin, doktorstitel är meriterande. Du är van att skriva och sammanfatta vetenskapliga dokument och att utvärdera information från statistiska analyser i form av tabeller och figurer. Eftersom en stor del av våra kunder är internationella och all dokumentation sker på engelska, så är mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift, ett krav.

Som person är du flexibel, strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du är ödmjuk och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder ett varierande, utmanande och stimulerande arbete i ett växande och modernt företag.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Sandra Kuusk, Manager, Medical Writing, Enable JavaScript to view protected content.

Är du intresserad, skicka din ansökan senast 2016-08-14 till Enable JavaScript to view protected content.